Elegantní design nerezové oceli je vhodný do každé kuchyně
Vynikající pro vaření polévky, guláše, džemu, jehněčího masa, hovězího masa, zeleniny, vajec atd.
Pomalé vaření je novým způsobem vaření, které uchovává všechny příchutě nevyžaduje použití oleje šetří čas a peníze umožňuje provádět vaření v páře, pečení, smažení a přípravu skvělých gulášů umožňuje vám připravit vynikající pokrmy dokonce i z levnějších odřezků masa zabraňuje jakémukoli spálení, protože nevyžaduje vysoké teploty vaření, při jakých dochází k spálení pokrmu snižuje spotřebu vody díky přípravě pokrmu v jedné nádobě
Nádoba na vaření
Objem 6 l pohodlné postačí celé rodině
Vrstva s technologií zabraňující přichytávání pokrmů neobsahující PFOA
Stěna nádoby z hliníkové slitiny s tloušťkou 3 mm
Může být uložena do ledničky
Může být umývána v myčce
5 předvoleb pro nastavení smažení zaručuje zachování příchutí a karamelizaci ingrediencí
Pozvolné smažení 100 °C
Pomalé smažení 120 °C
Střední smažení 150 °C
Restování 170 °C
Prudké osmažení 180 °C
4 nastavitelné funkce pro vaření
Velmi pomalé vaření 6–14 hodin
Pomalé vaření 2–8 hodin
Pára 5–120 minut
Jogurt 6–12 hodin
7 důvodů pro vaření v pomalém hrnci
Jednoduchost – jednoduše vložte všechny ingredience do hrnce a nechejte jej provést všechnu práci
Úspora vody a energie – díky speciální konstrukci hrnce z hliníkové slitiny dochází k účinnějšímu přenosu tepla než u tradičních keramických hrnců, což znamená úsporu energie
Úspora času – jakmile vložíte všechny ingredience do hrnce, můžete jej nechat, aby vařil sám
Výrazné chutě a žádné ztráty vitamínů – díky pomalému vaření při nízkých teplotách zachováte ve srovnání s tradičním vařením příchutě i vitamíny
Šťavnaté maso – při pomalém vaření zůstává šťáva uvnitř masa
Možnost vaření tuhého masa – tradiční tuhá masa jsou po pomalém vaření vynikající
Příprava pokrmů bez tuku – díky nízkým teplotám nemusíte používat olej, a proto připravujete lehčí pokrmy, které jsou dokonce chutnější
Rozsah dodávky
Pomalý hrnec s nádobou z hliníku s tloušťkou stěny 3 mm