Rošt pro sous vide vaření pro rovnoměrné vaření stylem sous vide
Pečící forma ze silikonu
Praktické teplovzdorné chňapky
Elegantní design nerezové oceli je vhodný do každé kuchyně
Vynikající pro vaření polévky, guláše, džemu, jehněčího masa, hovězího masa, zeleniny, vajec atd.
Pomalé vaření je novým způsobem vaření, které uchovává všechny příchutě nevyžaduje použití oleje šetří čas a peníze umožňuje provádět vaření v páře, pečení, smažení a přípravu skvělých gulášů umožňuje vám připravit vynikající pokrmy dokonce i z levnějších odřezků masa zabraňuje jakémukoli spálení, protože nevyžaduje vysoké teploty vaření, při jakých dochází k spálení pokrmu snižuje spotřebu vody díky přípravě pokrmu v jedné nádobě.
Nádoba na vaření
Objem 6 l pohodlné postačí celé rodině
Vrstva s technologií zabraňující přichytávání pokrmů
Stěna nádoby z hliníkové slitiny s tloušťkou 2,5 mm
Může být uložena do ledničky
Může být umývána v myčce
8 automatických programů zaručuje maximálně komfortní užívání
Saute
SlowCook
Jogurt
Rice
Steam
Keep warm
Porridge
Stew
7 důvodů pro vaření v pomalém hrnci
Jednoduchost – jednoduše vložte všechny ingredience do hrnce a nechejte jej provést všechnu práci.
Úspora vody a energie – díky speciální konstrukci hrnce z hliníkové slitiny dochází k účinnějšímu
přenosu tepla než u tradičních keramických hrnců, což znamená úsporu energie
Úspora času – jakmile vložíte všechny ingredience do hrnce, můžete jej nechat, aby vařil sám
Výrazné chutě a žádné ztráty vitamínů – díky pomalému vaření při nízkých teplotách zachováte ve
srovnání s tradičním vařením příchutě i vitamíny
Šťavnaté maso – při pomalém vaření zůstává šťáva uvnitř masa
Možnost vaření tuhého masa – tradiční tuhá masa jsou po pomalém vaření vynikající
Příprava pokrmů bez tuku – díky nízkým teplotám nemusíte používat olej, a proto připravujete
lehčí pokrmy, které jsou dokonce chutnější
Rozsah dodávky
Pomalý hrnec s nádobou a víkem
Napařovací hrnec a sous vide rošt z nerezové oceli